Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mikroskop
Pisali smo to vec, ja imam video si ona dva svetla na stipaljku i fleksibilnim crevom, sa filterom zalepljenim termo trakom na oba svetla, i to je super, namestis iz kog god hoces ulga svetlo. Uradjeno je tako iz razloga sto ring svetlo prati ugao kamere a to nije ono sto ja hocu, hocu da svetlo postavim iz ugla koji meni odgovoara i uvek mogu idealno da osvetlim to sto radim. I mozes da ga premestas gde god hoces, mozes i na policu da ga stavis, na jedan kraj a drugu na drugi kraj, mozes i da rastavis kao ovo sa slike pa da imas jednu samo lampu. Treba da napravim policu, da smestim napajanja, malo taj radni prostor da sredim, da na policu stavim led svetlo, da kupim novi stalak za mikroskop, da na njega stavim cm4 kameru, u okviru police da dodam uticnice za 220V, da kupim monitor, silikonsku veliku podlogu za sto, ali nikako da uhvatim vreme za to uvek mi je nesto prece, ni prasinu ne stizem da obrisem : )

Attached Files
.jpg   IMG_20260130_134403_230_LL.jpg (Size: 1,39 MB / Downloads: 15)
Reply

Messages In This Thread
RE: Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mikroskop - by savan - 01-30-2026, 01:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)