stm32f411 nema zcd u sebi a ja hocu ovaj mcu jer mi je zgodan za ove stvari i ima ga na lageru puno i jeftin je a vec sam sa njim radio i vec ga znam. Ako se secas h11l1 sam bio upotrebio kao zcd i nije pomogao oko zero cross detekcije kad sam probao da dobijem fazni zasek i zero cross switching pa sam spalio 4 -5 mosfeta jer h11L1 nije radio kako treba, nisam na kraju ni uspeo nego stavio 12V trafo na kraju, ponovo bi to da probam a ovaj amc je namenjen bas za mains zcd a nije skup, sto bi se maltretirao sa mcu i budzio kad ima ic specijalizovan za te stvari?
![[Image: attachment.php?aid=46600]](https://forum.yu3ma.net/attachment.php?aid=46600)
Samo koji mosfet ne znam i koji drajver za 220V i 1kW grejac. UCC21530 je poprilicno nov ic, iz 2024 godine ali ne vidim na google konfiguraciju za back to back mosfet konfiguraciju, to me samo zanima koji mosfet i dali je ovaj UCC21530 prikladan za takvu stvar.
Samo koji mosfet ne znam i koji drajver za 220V i 1kW grejac. UCC21530 je poprilicno nov ic, iz 2024 godine ali ne vidim na google konfiguraciju za back to back mosfet konfiguraciju, to me samo zanima koji mosfet i dali je ovaj UCC21530 prikladan za takvu stvar.