Moram da uklopim kalotni srednjetonac sa Raal 64-10, kalotni srednjetonac koji imam odlicno je uklopljen sa HiVi Q1R. srednjetonac je HiVi DMB-A, evo kako to izgleda uz Raal, znaci nikako ne ide jedno sa drugim. Opcija sa HiVi DM-7500 hmm cisto sumnjam da moze za male pare dobar kalotni srednjetonac da se nadje. Sad zavisi kakav je Morel EM ili MDM, nominalne snage je 200W savrseno odgovara uz Faital e sad ne znam probacu da pronadjem negde necija merenja cisto da vidim dali se grafovi uklapaju u pricu, nece biti jeftin projekat ali tu negde bicu spreman da dam oko 1k eur za mid + bass, a skretnica ce verovatno kostati bar jedno 0.5k sigurno al nema veze ja kad nesto resim to je to. Necu ja to raditi do druge polovine sledece godine.
Skala 1db realnog merenja, da se preciznije vidi uklop kalotnog dmb-a i raal 64-10, mrka kapa! Raal bi mogao da bude savrseno uz Faital, tu su negde na nivou! Sad samo pronaci odgovarajuci kalotni srednjetonac i to ima da bude pesma od zzvucnika! : )
Tragam za srednjetoncem koji je flat od 500 do 3k na nivou 91-92db
Skala 1db realnog merenja, da se preciznije vidi uklop kalotnog dmb-a i raal 64-10, mrka kapa! Raal bi mogao da bude savrseno uz Faital, tu su negde na nivou! Sad samo pronaci odgovarajuci kalotni srednjetonac i to ima da bude pesma od zzvucnika! : )
Tragam za srednjetoncem koji je flat od 500 do 3k na nivou 91-92db