Sto ne vidis neku gasnu za teren? Ja imam ovakvu https://www.mikroprinc.com/sr/proizvod/l...rofi-gasna , sve je ok samo joj je otisao onaj deo sto baca varnicu, ja to zovem peckalica, a drugacijeg je oblika od ovih peckalica sto su u upaljacima, kod upaljaca ima sa donje strane onu malu izbocinu gde ide zica i ne moze da se umetne umesto ove peckalice a nigde ne mogu da nadjem takavu originalnu peckalicu da nema tu zicu dole i to izpupcenje. Kod Erse ne vidim da postoji to kao rezervni deo, pa sam morao da budzim tako sto sam probusio tu rupicu na to specijalno mesto gde se prenosi varnica i to sad kad hocu da upalim uzmem ovu klasicnu peckalicu iz upaljaca i uguram zicu u tu rupicu i tako je palim. : ) Inace spolja ne moze da se pripali lemilica, moze ali je problem sto onda drugacije baca plamen, baca ga spolja dok se vrh ne zagreje i uvuce plamen unutra. Inace ovako nije losa, vrhovi klasika, dve tri godine i kanta, ima rezervnih da se kupe. Ta lemilica ima i deo pa da je koristis kao duvaljku, radi posao i kao duvaljka. Mozda ima i jeftinija neka i bolja sta znam meni je sasvim ok.
Electronics WorkBench - alati koje treba imati svaki elektronicar
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)