09-13-2025, 01:55 PM
(09-12-2025, 08:18 AM)Boban Wrote: Inače, pošaljem juče mail podršci vezano za opciju Global Standard Direct Line shipping method, koji postoji za Hrvtasku i duplo je jeftiniji od Air Registered Mail. Jutros mi stiže odgovor da, na žalost, nema te opcije slanja za Srbiju, ali će nastojati da u budućnosti omoguće što povoljniji vid slanja.................. i u znak izvinjenja su mi poslali kupon od 5 doll na PCB.
Sreća da smo dobri sa kinezima, inače bi imali samo DHL kao opciju.
I ja sam im bas neki dan poslao slican majl na njihov suport sa slicnim tekstom gde sam jos dodao da nese "celicno" prijateljstvo bas i nije od kvalitetnog celika i da placamo shipping preskupo.
I evo odgovora :
Quote:Dear Customer,
Good day! Thank you for reaching out.
Thank you for your kind feedback and for letting us know your concerns.
Please kindly understand that our shipping fees are determined by the logistics providers and will be charged based on the larger value of gross weight and volume weight, and they may vary depending on destination country, and service availability.
We understand your request and we have forwarded your feedback to our shipping team to seek more economical and standard shipments to your area and hope to provide these in the future.
Please feel free to let us know if you have further concerns.
Have a nice day!
Kind regards,
Carina
Obecavajuci odgovor, a mozda ne bi bilo lose da jos neko posalje slican mejl da ih malo "poguramo" da nesto poduzmu.
Samo se nadam da konacni uspeh ne bude kao potpis na ovom gore mail-u od njihovog supporta.