08-26-2025, 10:29 AM
(08-26-2025, 10:11 AM)Boban Wrote: I bolje, nemoj Xiaomi je postao bloatware.
Kupio sam XIAOMI sa mi.hr i to POCO F7 i jakoo sam zadovoljan. Nisam instalirao sve one apk i igre koje se nude kad prvi put ukljucis telefon. Sa F7 sam jakoo zadovoljan.
No xiaomi mobiteli nemaju veze sa tim prevarantom od ducana, posto on je prevarant koji uzima lovu a salje smece ili uopce ne salje nista, smije se i veselo broji novce.
Da kineski mobiteli imaju bloatware i da nas spijuniraju jeste to je tocno, ko zna sto je u HyperOS unutra sve a da mi neznamo.
Zato je bolje kupiti Samsung S24/S25/FE i biti miran ali samsung dosta zaostaje za xiaomi, pogledaj samo punjace samsung ima koliko ono 25/35W? Dok xiaomi i kinezi vrte se na 120W.
Ekrani na xiaomi premium liniji idu do 144Hz frekvencija osvjezavanja ekrana, masivne baterije i do 8500mAh, bolje kamere i dosta dovoljno memorije od cak 16GB a neki modeli idu i do 24GB.
Tako kinezi guraju razvoj mobitela naprijed pa Apple, Samsung i ostali moraju pratiti korak....a optimizacija OS-a stoji kako ko ima volje i vremena da to optimizira.