6 hours ago
(6 hours ago)ronovar Wrote:(Yesterday, 06:25 PM)savan Wrote: Budi uporan, tu je neko debelo u nekom dilu, salji na vise mail adresa, neko ce valjda posten da se zainteresuje za to. I naravno obavezno ostavi komentar tom prodavcu, napisi sve najgore sto ti padne na pamet.
Prodavacu sam napisao 1 star rating, uz sve video dokaze otpakiranja, slike proizvoda i sto sam platio a sto dobio.
Nakon dva dana prodavac je obrisao 1 star rating moju recenziju i dalje puni laznim profilima da je svakih par dana neko u svijetu dobio od njega poco f7 i da je happy.
A recenzija mu je lazirana, ima 97,7 posto sretnih korisnika.
Zanimljivo je da i na redditu sam napisao recenziju za njega i reddit je maknuo tu recenziju uz sve dokaze, tako da tu mi je cudno da reddit stiti AE...
Nasao sam ovaj mail:
product.compliance@aliexpress.com
valjda bude kaj mada nema tu supporta jer je taj mail za zalbu ako uredjaj nije po standardima funkcionalan, vidjet cemo...
Kako moze da obrise negativan komentar osim da je tu neki dil prodavca i Ali u pitanju, mada sumnjam da bi tako velika kompanija dozvolila sebi tako nesto, brzo se to cuje i brzo vise niko ne kupuje na Ali. Dodaj i taj detalj da neko brise recenzije u taj tekst sto saljes, neka cuju, ko zna sta je tu u pitanju, vise lici da je to neka odmetnuta grupa koja radi firmi iza ledja, zato budi uporan i salji mejlove javice se vec neko posten kome ce to da privuce paznju.