Moze ali meni nisu neke stvari funkcionisale sa NFC, Bluetooth bez obzira sto sam krekovao vendor.semc.hardware.secd bin fajl i iscrtavalo i da mi je bootloader locked, i da su videvine kljucevi i ostali u redu, ipak nisu neke stvari funkcionisale, tako da sledeci telefon koji sam kupio nisam otkljucavao bootloader prvo iz razloga sto kamera vise ne radi kako treba. I ne svidja mi se kamera na Lineage, i generalno podrska za Sony telefone je jalo losa i to je gubljenje vremena kad se nesto hoce custom raditi, brzo to sve dodje do trenutka kada vise svi ti vendor prebuilts vise ne mogu da se portuju u neki next api level jer nisu open source pa onda mora da se krekuje i da se prave libshims. da bi ih preloadovao u kompatibilni level... ja sam to sve radio pre nekih 10 godina, sad mi to ne pada na pamet i da budem iskren ne pridajem paznju telefonima ali uopste! Telefon koji bi kupio i koji cu verovatno kupiti je S25 ultra, kamera mu je brutalna, sa zumom x100 i kojom jasnocom na primer uslika ono sto okom nema sanse da procitas sa neke vece daljine i moras da se penjes da bi procitao, samo iz tog razloga cu da ga kupim da ne moram vise da se penjem. : )
Xiaomi MI 10 Lite 5G
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: gimba, Gosha, ronovar, 5 Guest(s)