Yesterday, 06:30 PM
(Yesterday, 06:17 PM)Boban Wrote: Da, za skupe stvari samo PP. Mislim da može na AE, ali takođe postoji opcija da prodavac ne prima novac tim putem.
HyperOS 1/2 je gg. Otključao fon i ubacio Lineage 22.2 A15. Razlike u radu su drastične, AI volim stock sistem. Baterija traje i 3 dana zavisno od korišćenja. Xiaomi je postao veliko g i krenuo da ne objavljuje source za kernele. Fon je RN 13 4G NFC 8/256, platio u MTS 50 eur - neki popusti i 3 fona po 5k dinara.
U pravu si za custom rom, no ja volim hyperos naviko na njega a i sve mi radi. Neznam dali na custom rom rade erste netbanking tj george.
A cijene za koje si kupio mobitele su super, platio jeftino a dobio vrhunske mobitele.
Baterija meni za sada drzi 56h. Kad sam usao u menu baterija pise poruka ispraznite baterija dok se mob ne ugasi i napunite do 100% kako bi hyperos kalibrirao bateriju i znao koliko je baterija puna u svakom trenutko i duze trajala baterija.
Sad sam jednom punio mob od 0% do 100% , jos 4x to ponovim i onda ide punjenje od 20 do 100% jer baterija ima 1000 ciklusa punjenja prema specifikaciji proizvoda.
mislim da ce duze da traje baterija i da ce da me drzi 5godina onda ide novi mob, jer na starom mobu je bilo 500ciklusa i za 5 godina baterija je na 78posto i jos radi.
Tako da ovaj model sam cekao dugo da naprave i jakoo sam zadovoljan samo da cijena sa 461e padne na 320e i mislim da bi puno ljudi ga kupilo.
Antutu benchmark ima 2000000 bodova i brzi je od samsung s24fe.
Al mene igre ne zanimanju htio sam brzi cpu ram i flash da rad u osu radi brzo i fluidno...stari mob je imao antutu 333000 dakle bio je 7x sporiji i vec je zapinjao kod web browsera i vise otvorenih aplikacija, sada sa 12gb plus 6gb flash extended virtual ram ima slobodno uvijek 7gb rama.
Ja prezadovoljan sa mobom, topla preporuka kad mu padne cijena ispod 350e.