Yesterday, 04:44 PM
(Yesterday, 04:06 PM)savan Wrote: NIsi trebao da kliknes na dugme da si primio paket!
Nisam kliknuo da je pakwt stigao, cim sam snimio video otvaranja da je unutra krivi jeftiniji mobitel otvorio dispute i pisao prodavacu.
5 dana kad otvoris dispute imas da prilozis doksze, slike, video otpakiranja i ako prodavac odbije return and refund AE uskace u raspravu i donosi finalnu odluku - no refund.
Nakon toga AE zatvara daljnju zalbu na dispute i AE stavlja da je paket stigao i da je urucen.
Kad idem na tog prodavaca da stavim u korpu bilo koji proizvod da vidim da je prevarant kad idem na placanje pise mi seller has blacklisted you for this purchanse
Please contact seller to unblock you.
Nisam mislionnaruciti i platiti ponovo mobitel nego da vidim da me blokirao i da je prevarant.
AE nakon disputa stavlja uvijek da je narudzba isporucena dobio ti dispute ili ne.
A one lazi na prodavacevoj strani od AE 30 days buyer protection od kad dobis proizvod i ako nisi zadovoljan ili dobio krivi proizvod da imad pravo na return and refund su laz.
Takodjer na reddit pisu ljudi vratili robu nazad AE i opet dobili no refund iako je AE dispute obecao prije da nakon slanja nazad prodavacu kad dobije nazad paket dobije kupac full refund.
Kupujem od AE od 2011 i do sad nisam imao nikakvih problema, a potrosio sam od onda 5000eura.