(Yesterday, 06:21 PM)BeliNinja Wrote: Inox kazani za bojler su najveća prevara ikada. Navodno 15 god garancije, sa onakvim zavarivanjem (bez pune penetracije, bez zaštite gasom sa strane provara) dobro izdrži 10 god (kao moj koji sam zamenio pre 2 meseca) a realno bi trebao da nadživi novu generaciju dinosaorusa ako se ikada budu ponovo pojavili... Ali da je bapravljen kako treba.
I da, u garantnom roku krpe kazane, što je tek tragedija jer mogu da zamialim koliko kvalitetno ga tada zavare kada ga u uslovima serijske proizvodnje na automtima zavare pogrešnemo tehnologijom.
A opušteni kažu, rok za odgovor 7 dana, rok za rešavanje 45 dana. To znači biti bez bojlera u tom periodu...
Istetao sam ih iz stana i kupio nov bojler jet nemam luksuz da ostanem bez jedinog bojlera u stanu na duže od 2 dana na 40 stepeni (ma ni na 12).
Ja imam neki strah od bojlera, sta bi bilo kad bi procurio a ja nisam kuci! To moze da procuri i samo da se jos vise otvori pa da voda samo lije i lije, pomislio sam na te kazene o kojima priocas, znaci nisu dobri? Moj bojler je pocinkovan i krpljen je vec pa sam razmisljao mozda da kupim novi bojler sa inox kazanom! Koja je debljina tog inoxa znas li mozda?