01-03-2014, 08:28 PM
<p><span style="color:rgb(51,51,51);font-family:'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif;font-size:13px;">Dođe Perica kući i kaže ocu da je dobio 4 jedinice.</span><br><span style="color:rgb(51,51,51);font-family:'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif;font-size:13px;">A ovaj poludeo.</span><br><span style="color:rgb(51,51,51);font-family:'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif;font-size:13px;">- Majmune jedan, iz čega si sve dobio jedinice?</span><br><span style="color:rgb(51,51,51);font-family:'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif;font-size:13px;">- Iz fizičkog, iz srpskog, iz matematike i veronauke.</span><br><span style="color:rgb(51,51,51);font-family:'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif;font-size:13px;">- Kako si dobio jedinicu iz fizičkog?</span><br><span style="color:rgb(51,51,51);font-family:'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif;font-size:13px;">- Pa, učitelj nam je rekao da dignemo jednu nogu, ja sam je digao. Onda je rekao da dignemo i drugu nogu…<br>
- Na čemu ćeš onda stajati – na kur*u?<br>
- To sam i ja rekao, pa sam dobio jedinicu.<br>
- Dobro, kako si dobio jedinicu iz srpskog?<br>
- Učiteljica je izvukla nas troje i pitala nas da kažemo jednu rečenicu. Ivica je rekao: „Ana voli Milana.“ Jovica je rekao :“Ana voli Peru.“<br>
- U, jbt, pa ta Ana je kur*etina!<br>
- Aha, to sam i ja rekao, pa mi je učiteljica dala 1.<br>
- Dobro, kako si dobio jedan iz matematike?<br>
- Učiteljica je pitala koliko je 2+3, ja sam rekao 5. Onda je pitala koliko je 3+2…<br>
- Jbg, to je isti ku*ac.<br>
- To sam i ja rekao, pa sam dobio jednicu.<br>
- Dobro, ali mi nije jasno kako si uspeo da dobiješ jedan iz veronauke?<br>
- Učitelj je pričao kako je Bog svuda oko nas, a ja sam ga pitao da li je i u podrumu našeg komšije Ivana, a on je rekao da je Bog i tamo…<br>
- Jeste ku*ac, Ivan nema podrum!<br>
- To sam i ja rekao…</span></p>
- Na čemu ćeš onda stajati – na kur*u?<br>
- To sam i ja rekao, pa sam dobio jedinicu.<br>
- Dobro, kako si dobio jedinicu iz srpskog?<br>
- Učiteljica je izvukla nas troje i pitala nas da kažemo jednu rečenicu. Ivica je rekao: „Ana voli Milana.“ Jovica je rekao :“Ana voli Peru.“<br>
- U, jbt, pa ta Ana je kur*etina!<br>
- Aha, to sam i ja rekao, pa mi je učiteljica dala 1.<br>
- Dobro, kako si dobio jedan iz matematike?<br>
- Učiteljica je pitala koliko je 2+3, ja sam rekao 5. Onda je pitala koliko je 3+2…<br>
- Jbg, to je isti ku*ac.<br>
- To sam i ja rekao, pa sam dobio jednicu.<br>
- Dobro, ali mi nije jasno kako si uspeo da dobiješ jedan iz veronauke?<br>
- Učitelj je pričao kako je Bog svuda oko nas, a ja sam ga pitao da li je i u podrumu našeg komšije Ivana, a on je rekao da je Bog i tamo…<br>
- Jeste ku*ac, Ivan nema podrum!<br>
- To sam i ja rekao…</span></p>
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...