Instalirao sam fw sa posta #8 v1.03, tu postoje dve verzije fw-a, jedna je wifi a druga bt, wifi verzija ima passwork i ne znam koji je, nije onaj sa linka, pa sam instalirao bt fw i on funkcionise vidi ga android aplikacija "SimosTools" i spajam se ali led indikacija na Macchina nije funkcionisala dok u aplikaciji nisam isao na update fw, pojavila se verzija 1.07, aplikacija je apgrejtovala fw na Macchina i sad radi kao sat, crvena led sija kad nisam spojen, zelena kad se spojim i plava kad valjda procesira nesto, pa cu sutra da probam dali ima komunikaciju sa CAN, trebalo bi da je sada sve ok. Nikakav problem sto je antena esp-a zaklonjena pcb-om, ima dobar domet od par metara sto je sasvim dovoljno!
Miki Simon Tools, kliko vidim tu je samo Golf 7 i Golf 8, ne vidim da ima za neki drugi auto. Ali softvare ima opciju da se salju custom komande, skrinshotovacu ti sutra ako ti treba?
Miki Simon Tools, kliko vidim tu je samo Golf 7 i Golf 8, ne vidim da ima za neki drugi auto. Ali softvare ima opciju da se salju custom komande, skrinshotovacu ti sutra ako ti treba?