03-06-2025, 02:14 PM
(This post was last modified: 03-06-2025, 02:16 PM by Khadgar2007.)
Za mjeriti šum,THD i slične stvarčice postoji spravica po imenu QA403.Baš sam sa Bracom malo pričao o tome i kaže da za te pare ne možeš dobiti ništa bolje,to je u biti njegov cijeli sistem složen u jednu malu kutijicu i po performansama su tu negdje(ako me sjećanje ne vara). Za bolje od toga se ide na R&S UPL analizator,a još bolje od toga bolje ne spominjati jer sigurno košta $$$$$...
"Problem" kod QA403 je to što u EU košta oko 200€ više nego iz SADa, iako kada se plati poštarina i carina sigurno dođe na isto. Baš sada važem kada bi ga mogao kupiti jer bi trebao uskoro doći u Elektor-store pa me svrbi kartica da li da ga sada uzmem ili sljedeće godine.
EDIT- možda bolje da ga sada kupim dok onaj "Žuti" totalno ne poblesavi pa možda nastane još veće njesra oko uvoza iz SADa.
"Problem" kod QA403 je to što u EU košta oko 200€ više nego iz SADa, iako kada se plati poštarina i carina sigurno dođe na isto. Baš sada važem kada bi ga mogao kupiti jer bi trebao uskoro doći u Elektor-store pa me svrbi kartica da li da ga sada uzmem ili sljedeće godine.
EDIT- možda bolje da ga sada kupim dok onaj "Žuti" totalno ne poblesavi pa možda nastane još veće njesra oko uvoza iz SADa.