Za JEEPa Compass 2020 italjanskim srcem MultiJet 2.0 170 (za Evropu) imam MultiEcuScan 5.3 i AlfaOBD i pun kovček kablova i nebroj-interfacea, BT, WIFI, USB...!
Moram prvo da zaobidjem SecurityGateWay (SGW modul) da mogu dostupiti direktno na CANbus,
pokidaj pola armaturne, lagano-sportski,
poslije lako sve da se doradi,
jedino ProxyAligment na kraju odraditi, sa jedno par kablova (različite brike po pinovima OBDII)
inače nema ništa ni od običnog Reset Servise (356dana i reset ulja!), američki imaju (pali, stisni tu, kvintiraj tamo...i evo ti Reset, kod Euro sama JEB*)
Ko zatreba od 2017 za:
Fiat, AlfaRomeo, Abarth, Jeep, Craysler, RAM, Lancia, ....ma za cijelu grupu Stellantis,
imam gore navedene SW, pa ako zatreba, javi na PM!
;-)
Moram prvo da zaobidjem SecurityGateWay (SGW modul) da mogu dostupiti direktno na CANbus,
pokidaj pola armaturne, lagano-sportski,
poslije lako sve da se doradi,
jedino ProxyAligment na kraju odraditi, sa jedno par kablova (različite brike po pinovima OBDII)
inače nema ništa ni od običnog Reset Servise (356dana i reset ulja!), američki imaju (pali, stisni tu, kvintiraj tamo...i evo ti Reset, kod Euro sama JEB*)
Ko zatreba od 2017 za:
Fiat, AlfaRomeo, Abarth, Jeep, Craysler, RAM, Lancia, ....ma za cijelu grupu Stellantis,
imam gore navedene SW, pa ako zatreba, javi na PM!
;-)
LP
Dragan
Dragan