02-10-2025, 04:51 PM
Odlicno si napisao Bobane, za dva sata se nemoze puno napraviti, ali ja sam radio jednostavne stvari koje su zakomplicirali u KiCadu a u Fusion Electronics su tu nadohvat ruke. Nisam htio da si kompliciram zivot sa KiCadom i ostat cu na Fusion Electronics. Dugo sam godina trazio program koji mi odgovara i konacno ga nasao. Jednostavno ima sve sto program treba da ima (osim oskudne simulacije sheme za tu je TINA-TI najbolja) i to je to.
Sada sam aktivirao 30 dana trial verziju pa se nadam da cu uspjeti za mjesec dana nacrtat OME SIGMA PCB jer sad nemam limita velicine PCB-a i mogu da koristim RN60D koji su povecih dimenzija...
Za licencu za srednju skolu moram pitati okolo ucenike valjda ima koja dobra dusa da me ubaci u "ucenike" pa da se dobije na 3 ili 4 godine licenca jer imam u planu brdo projekata...
Sada sam aktivirao 30 dana trial verziju pa se nadam da cu uspjeti za mjesec dana nacrtat OME SIGMA PCB jer sad nemam limita velicine PCB-a i mogu da koristim RN60D koji su povecih dimenzija...
Za licencu za srednju skolu moram pitati okolo ucenike valjda ima koja dobra dusa da me ubaci u "ucenike" pa da se dobije na 3 ili 4 godine licenca jer imam u planu brdo projekata...