02-10-2025, 02:35 AM
Voleo bih ako je moguce da neko objasni kakva je to prednost danas za pcb projektovanje to sto moze da radi offline, cemu to? Zelite timski rad, a prednost je offline? Te 2 stvari su kontradiktorne jedna sa drugom, znaci ili zelite timski online rad, ili single offline, ne moze oba jer gubi smisao. Moj glas je za EasyEda iz razloga sto je i Savan pojasnio, jednostavno u par klikova izvezem projekat i kinezi odrade i pcb i lemljenje komponenti i sve sta vec hocu, uz sve to njihove komponente imaju i 3d modele pa se lako vidi i izgled izlemljene pcb pre nego je i dobijete. I naravno ono sto je najbitnije radi iz bilo kog OS-a jer je web based, i ujedno nisam primetio da je hardverski zahtevan ni u kom pogledu. I ja volim po nekad neki softver koji cu ako treba i platiti da bih ga imao zauvek i da bude samo moj, da ne zavisim ni od koje firme medjutim u ovom slucaju komfor koji se dobija sa EasyEda je takav da mu ne vidim neku alternativu.
U svakom slucaju mozete i zanemariti moje vidjenje stvari, na kraju se svodi da svako radi sa onim u cemu se najbolje snalazi.
U svakom slucaju mozete i zanemariti moje vidjenje stvari, na kraju se svodi da svako radi sa onim u cemu se najbolje snalazi.
Linux is like a wigwam NO Windows NO Gates and an Apache inside