Gledaj sad n primer poklopce kako sam osmislio, tako nekako, to sa leve strne to je bottom lajer na koji se lemi ovo malo bakra sa te desne slike spoljnjeg poklpca koji ce biti od alu pcb sa silk skrin, taj bakar poklopca ce proci kroz top lajer kroz te rupe tako da se lem nece videti jer je sa donje strane. Donji poklopac j isto od alu pcb isto sa okvirom na kojem je malo bakra. A vidis sa leve slike je predvidjen i unutrasnji poklopac, on bi isao od tankog bakra ili jos bolje od pocinkovanog lima i jednostavno se zalemi, isto i sa donje strane. E sad izmedju spoljnjeg i unutrasnjeg poklopca bi isao neki izolacioni materijal, mislim da je ok silikon, on je skroz neutralan a lako ga je naneti. To mi je neka ideja da to i lici na nesto a da bude i funkcionalno. Alu pcb 1mm lako se savijaju ti coskovi spoljnog poklopca. Ocxo bi bio u sklopu pcb a ne kao klasican ocxo sa nogicama, u oven ide samo to sto treba da ide i sa donje i sa gornje strane, a okolo sve ostalo. Na brzinu sam nacrtao!
Si5351 + PIC16F1455 USB controller
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 9 Guest(s)