Savane, Zare ti je dobro napisao, ta centralna rupa je glavni oslonac točka, offset mora biti isti. Ja sam pre godinu ipo kupio ponovo nov auto i nisam ga isterao iz prodavnice dok nisu montirali druge felne, ja ne volim da teram mali profil gume, volim malo udobnije da bude a i da mogu da ih izduvam kad se pentram po kamenju ili idem po kojekakvom blatu. Sa 18" (265x60/18) sam otišao na 17" (265x65/17) ali je obim (ili prečnik) gume ostao isti ali ima više "mesa" na gumi. Ne mogu manje od 17" zbog diskova.
Nemoj gledati adaptere za točkove - ovde sam se nagledao svega strašnoga. Gledaj 15-16" felne, bar će gume biti jeftinije. U mom slučaju umesto 18" 520 dolara po komadu izašlo me 330 dolara za 17" sa više gume, veće nosivosti i 3mm dubljom ripnom, plus veća udobnost i manje razdrmavanje amortizera, linkova...
Nemoj gledati adaptere za točkove - ovde sam se nagledao svega strašnoga. Gledaj 15-16" felne, bar će gume biti jeftinije. U mom slučaju umesto 18" 520 dolara po komadu izašlo me 330 dolara za 17" sa više gume, veće nosivosti i 3mm dubljom ripnom, plus veća udobnost i manje razdrmavanje amortizera, linkova...
Devojka me vara sa rođenim mužem!