Vidi komentar na tom linku! Ovo je best baj https://www.aliexpress.com/item/32989490586.html mnogo dobra lampa i kvalitetna, jaka, stabilna, kabasta, stipaljka kvalitetna i jako dobro drzi, top! E jedini problem jeste sto ne moze da se zavrne cpl filter ali ko hoce moze da na JlcPcb naruci adapter od crno eloksiranog aluminijuma koji se natakne na lampu a sa druge strane adaptera navoj na koji se zavrne cpl filter, ko ima cime da izmeri navoj cpl filtera moze da dizajnira ovaj adapter ili da zalepi kao ja sto sam uradio cpl filter na kuciste lampe sa termo trakom. Lampa je dobra sto moze vrlo jednostavno da se premesti na poziciju stola ili bilo gde drugde po pootrebi. Pazi, sva ta vertikalna svetla, imaces odsaj od pcb-a pa ces morati da podesavas cpl filter da ubije refleksiju, ali imaj na umu ubices i prirodni izgled pcb-a, komponenti, nije to prirodno svetlo videces i sam, tesko za rad. Najbolje je svetlo koje sija pod uglom, tu ti onda treba minimalno cpl filter, slika i boje su prirodnije nego kada je vertikalno svetlo sa sto posto upotrebe cpl filtera, videces i sam! Mislim cak da onaj ko ima dobro svetlo iznad radnog stola da mu cak ni ne treba nikakvo dodatno svetlo.
Ja sam ovu lampu rastavio na dva dela, jednu lampu sa fleksibilnim crevom sam postavio u onaj moj ne555 pwm regulator i nisam zadovoljan iz razloga sto ne555 cim dodje do neke frekvencije postanu vidljive linije po ekranu, tu treba neko drugo resenje, neki buck regulator ili nesto sto ima fiksnu frekvenciju, za sad nemam jos ideju sta bi mogao umesto ne555 da ubacim u to malo kutijice, problem mi je sto je kutijica vrlo malena, mozda cak i vratim svetlo na lampu kako je i bilo, pa eventualno kupiti jos jednu lampu za drugi kraj stola da mogu svetlo da postavim u stereo varijanti !
Ja sam ovu lampu rastavio na dva dela, jednu lampu sa fleksibilnim crevom sam postavio u onaj moj ne555 pwm regulator i nisam zadovoljan iz razloga sto ne555 cim dodje do neke frekvencije postanu vidljive linije po ekranu, tu treba neko drugo resenje, neki buck regulator ili nesto sto ima fiksnu frekvenciju, za sad nemam jos ideju sta bi mogao umesto ne555 da ubacim u to malo kutijice, problem mi je sto je kutijica vrlo malena, mozda cak i vratim svetlo na lampu kako je i bilo, pa eventualno kupiti jos jednu lampu za drugi kraj stola da mogu svetlo da postavim u stereo varijanti !