07-20-2024, 06:25 AM
(07-19-2024, 07:45 PM)savan Wrote: Probaj ovde da kontaktiras, posalji im sliku baterije i pitaj za savet, garantovano imaju ili mogu da je nabave. Usput ako ti treba koji kineski vrh za JBC ja sam uzeo i odusevljen sam kvalitetom! Na sajtu nemaju izbor ali prodaju vrhove na KP i imaju dosta razlicitih vrhova iz C245 i C210 serije, preporuka. Vrhovi izgledaju kvalitetnije od originala i kutija i vrh a kostaju 1000din i mogu reci da sam lud sto sam davao 50eur za originalne vrhove koji su sada u seriji sasvim drugacijeg izgleda nego one koje sam kupio pre par godina i nisu sad nikakvi brzo stradaju, samo se pojavi rupica na vrhu i vise nije upotrebljiv, meni je trajao dva meseca taj poslednji koji sam kupio od Batronix 1mm vrh i platio 50eur, ocigledno da ih sada radi neka mala privreda i da to nije vise kvalitet, a da ne pricam sto sam kupio taj 1mm general purpose navodno za duzi rad, verzija sa zadebljanom glavom koja je malo skuplja ali nije izdrzao dva meseca, pojavila se rupica na samom vrhu, isto to se desilo i na ovom od tri godine.
Ok, uzimao sam od njih ranije neke baterije za ups-eve kontaktiracu ih pa cemo videti sta imaju, na kp sam nasao neke od 4000mAh al opet sam rad da nadjem od5Ah.