Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mikroskop
Eh kad bi ja mogao da ostavim to za vikend : ) Skinuo sam prvo staklo sa kamere, postupak je sledeci, grejanje duvaljkom po aluminijumu ne po staklu direktno tako da se podigne dovoljna temperatura aluminiju u kome je staklo da lepilo omeksa i onda sam samo drvenom olovkom tupim krajem skljoc, ispade staklo ne osteceno : ) E sad nastaje problem, nece da udje tamo gde treba pa sam burgijom 0.6mm i dremelom malo popravio coskove i to je sad selo. Zalepio super lepkom pomocu cackalice pazljivo coskove nalio i to je to. Kad se osusi moram detaljno lupom da pristupim brisanju stakla, prvo cu alkoholom pa cu na kraju finom cetkicom za likovno da ispoliram sve eventualne mrlje sto ostanu i da zavrnem kamera pcb preko i to je to, sledi main pcb i poklopac. Prepravicu fajlove za izradu cim se pre toga dohvatim pa cu ponovo okaciti ovde. Skup je to sport da se pogresi, nece iz prve, mora neki nedostatak da se pojavi, ali ok zadovoljan sam sto sam uspeo.

Attached Files
.jpg   DSC_2332[1].jpg (Size: 1,07 MB / Downloads: 25)
Reply

Messages In This Thread
RE: Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mikroskop - by savan - 06-03-2024, 06:40 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 12 Guest(s)