Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mikroskop
Moglo je i malo brze ali nema veze bitno da je stiglo. Carina 2700din kao sto sam i predpostavio 30% na cenu+transport. Lepo uradjeno samo sto sam zeznuo poklopac, mislim ok je ali samo da je za 0.6mm u sirinu i duzinu plus, bilo bi savrseno, ovako se vidi prostor pola milimetra sa svih strana. Takodje moglo je i ostrvo za cpu hladjenje da bude milimetar izbacenije, tanji bi trebao silikonski odvodnik toplote ovako cu morati dva komada jedan na drugi. C-mount navoj je odlican, montazni navoj za kameru M2 je odlican, potrefio konacno : ) Ostaje za vikend da pazljivo premestim filter staklo i da montiram kameru. Navoj cu obavezno premazati voskom za furnir da se to ne lize ipak je to aluminijum, da je volje i jos malo vise paznje pa da se umetne navoj od gvozdja to bi bilo dugotrajno.

Rom lineage-20.0-20240111-UNOFFICIAL-KonstaKANG-rpi4 radi mnogo dobro na cm4, tako da samo jos ako je i kamera portovana i funkcionise a trebala bi, KostaKang kaze da radi znaci da radi, i to bi bilo idealno da ne mora nista da se softverski pravi, ukljuci se camera u androidu i to je to, hoces da slikas, hoces da snimas, hoces da samo preview.

Attached Files
.jpg   DSC_2331[1].jpg (Size: 1,06 MB / Downloads: 27)
Reply

Messages In This Thread
RE: Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mikroskop - by savan - 06-03-2024, 05:28 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)