Ma nisam ja masinac pa da imam subler 0.01, ovaj subler je stariji od mene, ne vidi se dobro slova i pitanje dali je tacan, izmerio sam sraf M3 i dobijam ga manje od 3mm i to ne u +-0.1 nego u +-0.3 ako sam dobro video, zato ja ne verujem tome sto sam izmerio, pa nasao bi ja majku mu da imam sa cime da izmerim, niije uopste ni bitno, postavio sam ih na M2 jer kada sraf ubacim u moju rupu M2.5 jako malo je prostora izmedju, daleko od ni pola milimetra sto je znak da je ipak M2 u pitanju kao sto su na nekom forumu ne znam kojem menjali montazne srafove za mount kamere koji je istih dimenzija kao i ova dva probao sam da zavrnem taj sa strane montazni i isti je kao i ova dva, tako da sigurno je M2 jer taj sto je menjao sa tog foruma te sa strane montazne srafove kaze da su M2, ajde da mu verujem. Znaci u modelu sam stavio M2 i dodatno za svaki slucaj sam stavio i ona 4 montazna za kameru na M3 tako da ako ova M2 omanu nece omanuti ova 4 , i ovo su projekt fajlovi ko resi da pravi, ja idem da narucim da mi to sto pre stigne da zavrsavam pricu sa diy kamerom. : )
Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mikroskop
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)