Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mikroskop
Evo Kinezi mi javljaju da mogu da urade navoj 1-32 UN 2B kao i navoj M25x0.75, ima tu jedna gospodja koja cini mi se nema pojima ni sta je navoj, i koja me je prosli put nagovorila da oni ne rade taj navoj pa sam pristao da mi se ne radi navoj nego sam da ga urezem, evo i koje boje imaju u ponudi koje mi je poslala ova druga gospodja koja je ljubaznija i zna posao i kojoj sam uputio komplaint za pogresnu boju kamere, izostavila je imena nekih od boja kao ta "dark grey" koju sam bio porucio jer joj je prvi odgovor bio slikovit gde je rekla da je to dark grey boja iz njihove ponude i poslala sliku sa istom bojom kao moja kamera, ali sam im poslao dopravljenu tu istu slicicu da mi kazu koja je boja oznacena belim fontom, cini mi se da je upravo to dark grej boja u kojoj je moja kamera trebala da bude, aaa jesu namazani : ) Da vidim sta ce sad da izmisli za ovu boju oznacenu belim fontom i kako ce da se zove ta boja : ) Dark grey boja je plocica ispod te oznacene belim fontom po njenim navodima i po slici jednog predmeta sa imenom "natural-color.jpeg" koji mi je predhodno poslala i ubedila me da je to dark grey : ) Boje su im inace katastrofa, poludefinisane : (

Attached Files
.jpg   color.jpg (Size: 172,66 KB / Downloads: 18)
Reply

Messages In This Thread
RE: Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mikroskop - by savan - 03-29-2024, 04:23 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)