Da tako sam uradio, oznacio sa I kao input, O kao output, plus i minus znakove, dovoljno da se zna gde je sta. Zavrsen modul, u atacmentu je source fajl za EasyEda da moze Dragan da pregleda. Prekanalisao sam top, iner2, bottom, tako da je sav gnd shild podeljen u male komorice da nebi kruzio ovamo onamo nego iskljucivo na levu stranu, a na iner 1 je shild spojen na gnd pin, i on je malo prekanalisan da usmeri sav gnd na levu stranu i na gnd pin, tako da su ona ostala tri lajera viacima svpojena na master gnd lajer. Odradio sam solder pad i od gore i od dole da se moze zalemiti metalni emi shild. Mislim da je pcb ok i da je spreman za izradu ali nek Dragan pogleda za svaki slucaj, ako je ok da vam kazem dimenzije, dimenzije od pina do pina itd da i neko drugi na drugacijem main pcb moze da koristi ovaj D100 LNA modul.
Edit: nije losa ideja i da se pinovi razlicito razmaknu da ne mogu da udju na main pcb ako se modul okrene kontra, to cu odraditi!
Edit: nije losa ideja i da se pinovi razlicito razmaknu da ne mogu da udju na main pcb ako se modul okrene kontra, to cu odraditi!