Kutijica celog sklopa, moze da je uradi svaki gradjevinski limar od shale od pocinkovanog lima, tanak je, ima dva sloja, gvozdje i drugi sloj je cink tako da bi to bila dobra zastita a i cink lako prihvata kalaj pa moze i dodatno cela kutija da se i kalajise utapanjem u rastopljeni kalaj tako da bi to bio treci sloj, i kad se kutija postavi u jos jednu Al kutiju to je vec 4 sloj, moze i preko zakalajisanog sloja da se nalepe i jos neki drugi vid zastite recimo neki sunder da ublazi svaku eventualnu vibraciju, ne treba preterivati : ) : )
Ako vam se svidi ovakva opcija onda bi trebalo isplanirati velicinu zavrsne kutije u koju bi ovako jedan oklopljeni sklop sa svojom kutijom bi mogao samo da se umetne u tu neku kutiju koju bi trebalo naci da moze da se planira velicina main pcb-a i da to mogu da krenem da crtam. Najveci posao je izabrati komponente i nacrtati shemu, ostalo je vec malo lakse jer u Easyeda to ide lagano. Ja koristim STD verziju, ne pro, i to koristim samo online verziju, imam je u malom prstu : )
Ako vam se svidi ovakva opcija onda bi trebalo isplanirati velicinu zavrsne kutije u koju bi ovako jedan oklopljeni sklop sa svojom kutijom bi mogao samo da se umetne u tu neku kutiju koju bi trebalo naci da moze da se planira velicina main pcb-a i da to mogu da krenem da crtam. Najveci posao je izabrati komponente i nacrtati shemu, ostalo je vec malo lakse jer u Easyeda to ide lagano. Ja koristim STD verziju, ne pro, i to koristim samo online verziju, imam je u malom prstu : )