Pogresnu maticu sam zavario pa sam na nju zavario odgovarajucu, ponovo ofarbao i nisam se nesto bas potrudio jer je crno pa se ne vidi. Susi se nitro boja brzo mada ja to ubrzam, ubacim u rernu na 5 minuta da fino zapece. Kemerica konacno montirana i zarotirana u smeru koji mi odgovara, sad je slika kako treba. Svetlo za sada ostaju ona dva sto sam pravio, kilava, bas su se rasklimala slab kvalitet fleksibilnog creva pa vec polako popusta i ne drzi ugao kako treba, ali cu gledati da narucim sve zavisi kako filter bude radio, ako mu odgovara vertikalno savetlo onda ne vidim razlog da se ne kupi ring svetlo, ako mu ne odgovara onda mozda to poslednje sto si nasao na 5V. Inace ja mogu lagano da radim sad i sa ova dva moja led svetla pa necu zuriti sa rasvetom nego sad trenutno na prvom mestu mi je da isecem lim, da ga postavim na sto, preko njega silikonsku podlogu, moram naci link gde sam ga okacio, nasao sam tu jednu lepu veliku podlogu pola metra sa pola metrra, to da kupim i da postavim cetiri-pet neomagneto magneta kao pcb holdere i to je to za sada. Mrsko mi je nesto da pravim policu, to cu gledati kad budem na godisnjem odmoru na leto. Imam sad dosta stvari da lemim pa nemam bas vremena za sve.
Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mikroskop
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 21 Guest(s)