Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mikroskop
Mislim da je to prevara za glare light! Nisam probao dali ima refleksija, kazem kad sredim glavno svetlo (iznad poice) onda cu probati dali fukcionisu ova dva kilava svetla, kazem kilava jer nisam zadovoljan sto nisam odmah izbusio tesne rupe, na brzinu sam htepo to da uradim pa sam upropastio, ovo ce se ovako raspklatiti vrlo ubrzo! Ja sam sa takva 4 svetla i nista drugo i na wd=20cm fino lemio ali sam imao refleksije jer je svetlo bilo vertikalno, sad videcemo kako ce da bude kada nije vertikalno nego pod uglom. Ne brinem ja puno oko refleksija jer kada dodje glavno svetlo to ce biti dovoljno da vidim sta radim, ova dva svetla su pomocna i kada se svetlo kuplira sa glavnim svetlom, recimo iz nekog ugla kada se postavi bolje ce se videti to nesto sto treba da se vidi. Preterano jako svetlo pravi refleksije pogotovo kada je verikalno a jos i usmereno. Bilo bi bolje da sam nabavio avio konektore pa da sam ih postavio na taj kraj usb kabla sto sam odsekao, ali jako je mala kutija da bi to sve stalo, trebalo bi odraditi kutijicu mozda u 3d stampi i vecu je napraviti, ali nema veze, posluzice mi ovo dok ne smislim nesto bolje. Mozda mi ni nece trebati ova dva svetla kada dodje glavno svetlo, ono mora da bude uradjeno da bude kao dnevno svetlo, da se vidi sta se radi na prvom mestu, kada ti vidis lepo to sto radis i kamera ce isto lepo videti.
Reply

Messages In This Thread
RE: Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mikroskop - by savan - 01-30-2024, 06:08 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)