Pa nije bas tako, senzor je 4056×3040 piksela i ti mozes koji god hoces format, hoces 4:3 ili ces 16:9, hoces jpeg, hoces png... itd, mnogo je opcija sto se diy vezije tice, vise mogucnosti, video si kako izgleda slika sa imx219 kako prilicno lepu sliku ima, ova sa imx447 bi trebala da je jos bolja, Ima tu jos jedna zanimljiva kamerica sa autofokusom i jos vecim brojem pixela, 16mp, 4656x3096, imx519, i jedna i druga imaju 4k rezoluciju po broju piksela, jedini limit sto ne mogu da rade na 60fps ali nema ni potrebe 30fps ti je i vise nego dobro za rad, overkil. Nacrtam ja to cim ne budem imao sta da radim, iz dosade. Ako pogledas post 1 to je vec pola uradjeno, funkcionalno, jednostavan meni, samo treba spakovati u kutiju, dodati dugmice pa na gpio, pa dodati ir led za daljinsku kontrolu, neko ko je kreativan dodace kontrolu glasom... kad Rpi izbaci novi senzor uvek mozes da ga dokupis i zamenis itd. Ja sam ovu kupio jer ne mogu vise da radim sa malim WD, niti sam imao adekvatan stalak, zato sam pozurio da kupim kameru sa kojom mogu da radim, cim sve ovo zavrsim necu se ja zadrzati na toj 4k pro kameri nego pravim ja diy verziju i to vrlo uskoro : )
Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mikroskop
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)