Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mikroskop
Savan ta rpi kamera izgleda puno bolje od ove sto si kupio!

Nema šuma u slici(pogledaj solder masku kako je ostra), iako te osvjetljenje muci ali rpi je kamera bolja od kupljene.

Vidi ovaj video, imx334 je najbolji senzor ikad, pogledaj usporedbu kamera gdje kaze youtuber da manja velicina pixela treba manje osvjetljnje.

Imx334 po ds ima 2um x 2um a on za onu bijelu kameru koju mislim kupiti pise 2um x 2um a za tu crnu 4k pro u video pise pod opis 1.85um x 1.85um!

Svi znamo da imx334 daje 2um x 2um jer pise tako u ds i da daje 4k na 60fps, a ave ove low end kamere ispod 200 eura su hw i sw limitirane na 30fps na 4k!

Zato treba kupiti 4k na 60fps!!!

Jedino sto sam nasao je imx334 i ima bijela jeftinija i akuplja crna kamera koja daju 60fps na 4k i oboje koriste isti sony senzor imx334 samo crna mislim da prema yt reviewu ima jaci cpu i ram i bolje hladenje kad se stavi deblji thermal pad na cpu i ram jer je kineski katastrofa.

I crna kamera ima bolji i logicniji sa vise funkcija softwer na kameri pa sad neznam dal uzet stariji model crnu ili noviji model bijelu kameru? Razlika u cijeni je 150 eura....

https://m.youtube.com/watch?v=28VZEY9qnA...IwMg%3D%3D
Reply

Messages In This Thread
RE: Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mikroskop - by ronovar - 01-25-2024, 12:22 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 11 Guest(s)