Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mikroskop
Nije ona losa, gotov proizvod i fino se vidi ali nije onako kako sam ocekivao, kako je reklamiraju ocekivao sam da bude slika kristalno jasna a nije bas tako, mislim nije to toliko strasno, jasno se vidi sta se radi na pcb, bolje nego skrinshoot, odlicno za rad, ali nije to to, 4k bi trebala da je daleko jasnija, podesavanja manje vise trebali su ostaviti mogucnost da skrinshot ima manju kompresiju, da fajl bude bar duplo vise Mb a ima ga 2 i nesto na 4k rezoluciji, trebalo bi bar da je 5Mb, mogu sam da zamislim da inje kompresovan format bilo bi jos manje blura samoim tim i jos vise piksela, stvarno mi nisu jasni. To je ono sto ja kazem, ne treba verovati revievima, oni za to dobijaju novac i normalno je da malo prenaduvaju nego sto stvarno jeste. Cim sam kameru raspakovao i video one plasticne dugmice koji skljockaju znao sam da nije kvalitet, mislim da sam se zeznuo sto nisam narucio rx510, deluje mi mnogo bolja nego ova, prodavali su je jedno vreme na LCSC sto bi bio pokazatelj da je mozda kvalitetna jer ne prodaju oni skart robu, nebi oni sebi to dozvolili. Mozda bude bolje kad dodje svetlo, videcemo, uglavnom moze fino da se radi.

Mikroskop je vrh! Trebao sam jos jedan rezervni naruciti. Stalak top!
Reply

Messages In This Thread
RE: Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mikroskop - by savan - 01-23-2024, 06:29 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 12 Guest(s)