Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mikroskop
Ma jok, toliko je jednostavan settings meni da bi ga ja bolje uradio, nikakva podesavanja osim onog osnovnog, exposure i white balance, setting auto or settings manual, onda ima nesto bezveze neki lenjir su dodali da moze da se vidi na ekranu, nista narocito, cirkus sto bi rekli : ) Sve u svemu to je ta cena, toliko bi kostala i RX510 malo manje i pitanje dali bi bila dobra. Dodje mi da napravim kameru, da nacrtam kuciste i da ga uradim na Jlc u aluminijumu, da uguram unutra cm4 modul i novu pi kameru, za sada nemam vremena da se sa tim zezam ali ne znaci da necu! : ) Kad je budem radio imace i dva usb porta za ona usb led svetla mozda i digitalno kontrolisan pwm modul kao na mojoj diy, sve sa ekrana da se podesava, fino to moze da se napravi. Sto je najsmesnije da se ima operativni sistem na ekranu uz klameru a kamera da radi u drugom lajeru na nativnoj grafici, isto kao moja diy i da to sve stane u alu kutijicu malo vecu od te rx510 : (

Imam usb na ttl ali ne znam kako se otvara kamera, gde si nasao video?
Reply

Messages In This Thread
RE: Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mikroskop - by savan - 01-23-2024, 04:26 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)