Normalno je da ce se pomerati na kliznoj povrsini, zato ide silikonska podloga na kojoj magneti nece moci da klize i da se pomeraju i ovakvi magneti http://www.neomagneto.com/index.php?id_p...er=product , ja takve magnete koristim samo 2 komada za prednju masku zvucnika visine 1 metar, samo dva takva magneta jedan gore jedan dole je uguran u mdf plocu i prekriven furnirom a na mdf maski koja nosi platno su samo dve okrugle metalne platne i to je neverovatno koliko su takva dva magneta jaka da drze cvrsto masku sa platnom. Takve magnete mislim da zasecem dremelom da napravim mali zljeb u koji ce da sedne pcb i to bi trebalo da bude takva 4 overkill sto se tice drzaca za pcb! 3.9kg ima silu potiska, takva dva kad lepis jedan na drugi bukvalno moras da pazis da ti ne skine kozu sa prsta. To su magneti NdFeB N45 Nemacke proizvodnje nisu oni sto se prodaju na kineskim prodajama za male novce, zato i kosta komad 300din i stvarno su vrhunski. U krajnjem slucaju ako se ne zeli brusiti magnet mogu da nacrtam 3d dmodel i da mi na jlcpcb naprave te figurice od aluminijuma na cnc i samo nabijem ovakav madnet sa druge strane ali necu to raditi nego cu jednostavno dremelom da napravim zljebove direktno na magntu.
Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mikroskop
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)