(09-30-2023, 04:07 PM)Dragan100 Wrote: ...izgleda da su staviliNije nijedan od tih, ovde je pin 3, 5 na gnd. Pokusao da potrazim UCC, LTC, SG, TL, MIC, ISL, nijedan od njih, to mora da je neki kineski u pitanju ili je neki shift registar kontrolisam preko stm32
LM5116, LM5145
Kad mi stigne https://vi.aliexpress.com/item/1005005747865961.html smps otvoricu ga pa slikati pa videti ako bi se sta moglo dodati eksterno na ddpd plocicu za potrebu kontrole smps-a. Sklonicu UVP na starom gan ddpd, dopraviti jos po nesto pa probati kako to radi. Setio sam se da treba da polemim frontend, tako da dok ne stigne TNY plocica i delovi gledacu da polemim frontend tako da imam sta da radim, fali mi usb izolator ali moze da funkcionise optika pa cu valjda moci da osposobim frontend za probu starog gan ddpd-a. Ako bi koncept bio ok onda gledati crtati novu plocicu sa lmg5200, frontendom i razmisliti oko smps sta bi bilo najbolje uraditi, praviti namenski ili doraditi vec neki gotov, bilo bi dobro da se ne gubi vreme na pravljenje smps-a ako nema potrebe kad ih vec ima jeftinih na Aliju.