Ima takvih chipova, dugo pratim tu oblast i temu. U principu mislim da moraju biti losiji od ovih sa analogni ulazom. Msm d class amplifier je ipak analogna sprava, nista u njemu nije digitalno. I ne znam koliko je pametno dig to analog konverziju poveriti deliću silikona u nekom chip koji u zbiru košta 3-4 $ i cesto u neopimalnoj tehnologiji izrade za digitaliju.. pored takvih dedicated audio DACova. Ali takva "all in one " rešenja su zgodna za cenu boma i prostor na pcbu..
No na stranu sve, takve čipove ima texas, st.. i pogledajte npr infineon Merus audio.
EDIT: Da ti čipovi mogu biti stvarno zabavni. Nekada spakuju DSP jedinicu unutra. Ja sam se igrao sa Yamahinim YDA174 ima ga u sonijevim srs xb xx bluetooth zvučnicima. Svašta može sa njima puno snage i mogućnosti u 10x10mm
No na stranu sve, takve čipove ima texas, st.. i pogledajte npr infineon Merus audio.
EDIT: Da ti čipovi mogu biti stvarno zabavni. Nekada spakuju DSP jedinicu unutra. Ja sam se igrao sa Yamahinim YDA174 ima ga u sonijevim srs xb xx bluetooth zvučnicima. Svašta može sa njima puno snage i mogućnosti u 10x10mm