Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mikroskop
Stap je JBC-T245-A kupljen ovde https://www.batronix.com/shop/soldering/...ndles.html ima dodatno i sundjer, uglavnom prava stvar zbog mnogo razlicitih cartridga za tu rucku. Planiram da nabavim i manju ruckicu T210. Rucke su toliko kvalitetne i toliko mekan kabal da je to neverovatno lepo lemiti sa njom, kao hemijska olovka stoji u ruci a kabla kao da i nema toliko je mekan i fin, za sve pare vredi. Sad je oko 66eur a bila je oko 46eur, poskupile su malo. O uloscima da ne pricam, stvarno kvalitet. Postoje i kineske kopije, ne znam kakve su, gledao sam neke review na YT pa sam naleteo na uporedo poredjenje i preporucuju da se ne kupuju kopije jer nije verno napravljeno pa ne odgovara ulozak i moze da napravi haos na elektronici kada se vadi ulozak i ponovo stavlja valjda pravi neki premost gde strada elektronika, ako pronadjem video okacicu! Tako da ako neko planira da pravi preporucujem originalnu rucku i originalne uloske, Batronix je ok ja kupujem preko njega neke stvari, jeftin prevoz takodje.
Reply

Messages In This Thread
RE: Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mikroskop - by savan - 03-07-2023, 08:32 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)