02-22-2023, 10:32 PM
ime,prezime i nekolicina Đorđa Vajferta su obično dovoljni za kusur,robu i fiskalni račun- čist lpw tech. sve ostalo vidim kao nepotrebno - teže će mi pasti kad provale u sistem Kupujem-Prodajem tamo će videti i moje određene transakcije i saznati koliko sam "otežao" usled istih
kako provale u Pentagon i A1?
više od toga me interesuje koliko smo mi kao forum zaštićeni od provale sa strane? da li naše privatne poruke i tada ostaju privatne? u tim porukama se neretko ostavljaju razno-razni privatni podaci - zato se valjda i zovu privatne poruke
i još me jedno čisto interesuje - imaju li administratori polugu gledanja privatnih poruka članova foruma,ili tu privatnost prestaje?
kako provale u Pentagon i A1?
više od toga me interesuje koliko smo mi kao forum zaštićeni od provale sa strane? da li naše privatne poruke i tada ostaju privatne? u tim porukama se neretko ostavljaju razno-razni privatni podaci - zato se valjda i zovu privatne poruke
i još me jedno čisto interesuje - imaju li administratori polugu gledanja privatnih poruka članova foruma,ili tu privatnost prestaje?
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...