Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mikroskop
Nesto nije u redu sa ovim interuptom, uglavio sam "bb" variablu koja se inkrementuje na svaki 12499-ti "tt", i bb sam smestio u temperature set, ovo bi trebalo da menja bb varijablu na nekih lupam 14 sekundi, medjutim meni na ekranu se to menja svake sekunde, kako god da stavim i sta god da stavim isto svake sekunde, sta nije u redu sa ovim? https://pastebin.com/h6KvGEce Okinuo==false se pojavljuje tek na tih 12499 timer tikova gde inkrementuje bb za 1, i nebi trebalo u main loop da bilo sta inicijalizuje IOC, uopste mi nije jasno sta se desava i u cemu je problem, nikad nisam imao toliko muke sa picom, jesam jednom kada sam pravio i2c slave, ali ovo me sad izludjuje. Dali je moguce da IOC ne moze da se prekine isto tako i tajmer0, izgleda mi kao da kada se jednom pokrene da vise ne moze da se zaustavi. Ali opet i da i ne moze tajmer i ioc da se zaustave ta varijabla bb odakle se tako brzo inkrementuje, na sekund, odakle nije mi jasno, ovo je stvarno nesto blesavo ili sam ja poblesavio pa ne vidim tu neku gresku koja mi se stalno provlaci. Nemoguce da varijablu tt inkrementuje na 12499 za 1 sekund, tu onda nesto sa tajmerom nije kako treba, ili mi je logika u main loop pogresna.
Reply

Messages In This Thread
RE: Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mikroskop - by savan - 01-16-2023, 08:13 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)