Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mikroskop
@savan
Drug uz svo postovanje prema tebi, tvom liku i delu, ali ti ne razumes o cemu ja pricam jer ti 5 sampla usrednjavas i time ne dizes broj bitova. Znaci to veze nema sa oversamplingom i dobijanjem 1-2-3bita dodatno.
Morao bi ipak malo da sednes, smiris strasti i procitas ono sto sam ti ja i ostali ljudi pisali u ovoj temi.

edit: upao mi miki izmedju Smile dok sam pisao

(11-10-2022, 10:12 PM)mikikg Wrote: Za taj MAX daju tačnost od +/-1.5*C što je skroz korektno i može u potpunosti da završi posao za lemilicu
Samo +/-1.5c, a onoliki bitovi i ostalo ?! (salim se naravno da neko ne pomisli da sam ozbiljan)

Za onaj AD8495 nisam znao da nema u sebi interni amplifier tj, po pdf kada sam gledao video sam da pise 5mV/K i nisam dalje previse analizirao kolo, tim gore ako nema jer je on neupotrebljiv onda ni sa ads1115 kako god okrenes i obrnes. Jesi ti siguran u ovo sto si napisao da nema interni amp i da mora externi, gledam pdf ponovo i ne bih rekao da je tako ?!
edit: AD8495
Full K-Type Range 0° to 50° Thermocouple Amplifier w/Cold Junction Compensation
Linux is like a wigwam NO Windows NO Gates and an Apache inside
Reply

Messages In This Thread
RE: Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mokroskop - by ddanijel - 11-10-2022, 10:12 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)