Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mikroskop
Ma nije u tome stvar, dugo ja vec planiram da izaberem neki dobar i dugorocno dobar mcu na kojem cu da se zaustavim i da ga naucim do sitnih detalja kao sto je to pic12f1840 kojeg sam dobro prostudirao i svasta pravim sa njim, nije fazon da pozajmim neki mcu da bi ga probao nego trazim neki koji je uvek dostupan, kompatiblan sa programskim jezikom koji poznajem, da ne zavisim od pcb demo boarda vec da mogu jednostavno da napravim sam svoj pcb, znaci takav jedam mcu mi treba. DsPIC stvarno deluje super ali ga nema na Lcsc, Digikey izbegavam kao i Mouser jer su nekorektni kada je cena prevoza u pitanju, mislim da cu se ipak zaustaviti na rp2040 i na njemu poceti da radim neke stvari koje me zanimaju dok se ne pojavi nesto bolje sto ce biti dovoljno mocno u svrhu audio procesinga, ostalo me stvarno jako malo zanima, analogija pogotovo. Da vise ne davim mislim da cu malo da oladim i budem manje dosadan, osecam da sam malo preterao.
Reply

Messages In This Thread
RE: Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mokroskop - by savan - 11-06-2022, 08:46 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)