Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mikroskop
Ali cekaj, ulaz u AD je diff visoke impedanse, zar nije tu vec dovoljno odvojen ovaj 24V AC? Post 36. Znam da funkcionise sve na jednom gnd kao sto je odradjeno na velikoj pcb, to radi sasvim ok, ali sam hteo da to malo popravim da ne bude tako direktno na digital groundu sve skupa nego da to pomerim malo na drugi nivo. Mozes li da obrazlozis zasto ne valja ovo sa pgnd sto sam dodao, sta tu nije u redu? Konkretno post 29.

Video si VOM na 220V na velikom pcb, kako mislis da bi to moglo bez njega jednostavnije da se uradi? Znaci ipak sam ga stavio sa namerom da galvanski fully odvojim taj deo za grejac na duvaljci a da ostanem na konceptu sa ssr. Znam da nije dobra velika pcb, ali ajde bar nek mi neko obrazlozi sta to nije u redu na ovoj mini pcb gde je dodat pgnd, znaci vrtimo 3 stranice a pitanje je bilo jednostavno. I jos nesto, zasto direktno na earth veza gnd-a, zasto ne podici iznad eartha? Ads1115 nisam bas siguran da bi bio tolerantan na bilo kakvu smetnju iz mreze
Reply

Messages In This Thread
RE: Diy duvaljka, jbc lemilica, led svetlo, mokroskop - by savan - 11-04-2022, 10:00 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)