07-30-2022, 10:44 PM
Quote:Evo jedna prica koju sam ja licno doziveo jos davno... Nakacio sam se na jedan VPN iz Argentine da bih prebacio Steam nalog kod njih jer su drasticno jeftinije igre i sve sam to uradio bez problema... Posle par minuta mi stize email da se neko logovao sa mojim username i password-om na Steam i Steam je trazio da potvrdim da li sam to ja... naravno odmah sam reagovao i povratio nalog... Posle toga sam promenio SVE lozinke koje sam imao jer ko zna koje su jos kredencijale pokupili... Samo da napomenem da sam bio svestan rizika i da sam to svesno uradio pod okriljem cuvenog "nece valjda meni to da se desi"... i da - uradili su upravo to cega sam se podsvesno i pribojavao Smile
Ovo mi liči na situaciju kad se na neki svoj nalog konektuješ preko uređaja koji nije u bazi korišćenih, kao ni opseg IP-a koje pružalac usluge ima u logovima. Dobijaš poruku da je neko pokušao, tj. da se logovao sa tog i tog uređaja sa te i te adrese. Kako si promenio "lokaciju", moguće da si pokrenuo alarmni sistem. Ne mora da znači da te je neko prisluškivao.