12-14-2013, 08:24 PM
(This post was last modified: 12-14-2013, 08:33 PM by HomeMadeAudioProject.)
<div> </div>
<div>
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="ZerO" data-cid="13920" data-time="1386175078">
<div>
<p>Napokon i ja da se malo pohvalim.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p> </p>
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="ZerO" data-cid="13928" data-time="1386181157">
<div>
<p>Upravo tako. I ne samo kod mene, nadam se. Pošiljka velika za sve drugare sa foruma.</p>
<p> </p>
<p><strong>znači ovako:</strong></p>
<p> </p>
<p><strong>- Tebi poklanjam 20 komada... želim da ti na ovaj način zahvalim što si uvijek pri ruci</strong></p>
<p><strong> mnogima na ovom forumu. Trudiš se da svima pomogneš,a to je odlika koju najviše cijenim.</strong></p>
<p><strong> </strong></p>
<p><strong>- Ima i za 10-15 drugara koji žele da naprave pojačalo u D klasi,a ne mogu da nabave ove toroide.</strong></p>
<p><strong> Dakle da vidim slike pojačala ovdje na forumu, a ja šaljem na poklon po 2 toroida.</strong></p>
<p> </p>
<p><strong> uzdravlje. </strong></p>
</div>
</blockquote>
</div>
<p> </p>
<p>nabavio jezgra,platio ih,pa i poslao sve ovo:</p>
<p> </p>
<p>[attachment=5387
SC_0006.jpg][attachment=5388
SC_0007.jpg][attachment=5389
SC_0008.jpg][attachment=5390
SC_0009.jpg][attachment=5391
SC_0010.jpg]</p>
<p> </p>
<p>a i prevoz od Berana do Beograda sam je trpio...</p>
<p> </p>
<p>"APEX" je za Mileta, "I" je za TDA a "ACO" je za mene.</p>
<p> </p>
<p>od "ACO" će još par drugara praviti neku svoju d-klasu...</p>
<div>
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="ZerO" data-cid="13920" data-time="1386175078">
<div>
<p>Napokon i ja da se malo pohvalim.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p> </p>
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="ZerO" data-cid="13928" data-time="1386181157">
<div>
<p>Upravo tako. I ne samo kod mene, nadam se. Pošiljka velika za sve drugare sa foruma.</p>
<p> </p>
<p><strong>znači ovako:</strong></p>
<p> </p>
<p><strong>- Tebi poklanjam 20 komada... želim da ti na ovaj način zahvalim što si uvijek pri ruci</strong></p>
<p><strong> mnogima na ovom forumu. Trudiš se da svima pomogneš,a to je odlika koju najviše cijenim.</strong></p>
<p><strong> </strong></p>
<p><strong>- Ima i za 10-15 drugara koji žele da naprave pojačalo u D klasi,a ne mogu da nabave ove toroide.</strong></p>
<p><strong> Dakle da vidim slike pojačala ovdje na forumu, a ja šaljem na poklon po 2 toroida.</strong></p>
<p> </p>
<p><strong> uzdravlje. </strong></p>
</div>
</blockquote>
</div>
<p> </p>
<p>nabavio jezgra,platio ih,pa i poslao sve ovo:</p>
<p> </p>
<p>[attachment=5387

<p> </p>
<p>a i prevoz od Berana do Beograda sam je trpio...</p>
<p> </p>
<p>"APEX" je za Mileta, "I" je za TDA a "ACO" je za mene.</p>
<p> </p>
<p>od "ACO" će još par drugara praviti neku svoju d-klasu...</p>
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...