10-03-2021, 02:48 PM
могуће је Заре,мада проблем ми није са "доњим постројем" колико са болом и трњењем руку. од малена сам возио пони и бе-ем-икс (управљач макимално подигнут) па ми је ваљда ту и остала навика седења у том положају.
црни "Voyage" однедавно:
седиште по ManicP препоруци - и делује обећавајуће!
сиви "Мc Kenzie":
од њега је све кренуло - матор,удобан,јефтин али са тим проблемом у предњој виљушци који ће се решити у Србији.
овог брђанина сам нашао у Штутгарту "на избачају" како то они кажу. захтевао је подмазивање и нове унутрашње и спољне гуме,али генерално јако мало коришћен бицикл. њега не користим једним делом због тога што нема блатобране а волим да се возим и кад је киша,а још више због нагнутог начина седења и трњења руку. за те паре боље је тешко наћи
црни "Voyage" однедавно:
седиште по ManicP препоруци - и делује обећавајуће!
сиви "Мc Kenzie":
од њега је све кренуло - матор,удобан,јефтин али са тим проблемом у предњој виљушци који ће се решити у Србији.
овог брђанина сам нашао у Штутгарту "на избачају" како то они кажу. захтевао је подмазивање и нове унутрашње и спољне гуме,али генерално јако мало коришћен бицикл. њега не користим једним делом због тога што нема блатобране а волим да се возим и кад је киша,а још више због нагнутог начина седења и трњења руку. за те паре боље је тешко наћи

Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...