12-01-2020, 05:22 PM
(12-01-2020, 02:27 PM)ronovar Wrote: Nisam jod odlucio sto bih pravio i crtao ali zanimljiv mi je jako P30 i P30ZF....pitanje je koji je vise audiofilski preamp sa ili bez globalnog feedbacka? Nekako me vuce na P30ZF...djeluje mi mocno...
I pitanje koje zamjene da se stave ako bi krenio u crtanje plocice a da su nabavljive kod mousera ili farnella? Mislim najvise na BC550/560 koji su im zamjene bez obzira na pin layout jer trebaju da su Low Noise, lako nabavljivi i TH elementi. Za izlaze mozda one Toshibe TT004 u TO126 kucistu?
I naravno ideja ako Mile ima vremena i inspiracije A40 preraditi u P40 i P40ZF..mislim da bi i onda na preampima bila stavljena tocka na i. A40 uparen sa P40....to bi bilo savrseenooo...diamond buffer u preampu..nisam nikad vidio a sviralo bi klasu vise....jel bi moglo nesto takvo da se dizajnira?
drug,predpojačala P30 i P30ZF i jesu nastala od A40 pojačala-samo mu ne treba dva drajver tranzistora ni 6 komada izlaznih,plus dva bias tranzistora računaj da ti je želja već ispunjena! (pogledaj šemu jednog drugog i trećeg...)
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...