11-09-2020, 02:32 PM
Obzirom da sam postao ponosni vlasnik Škodilaka pre par nedelja i da sam ga propisno obuo za zimu Continentalkama TS860 sad već razmišljam kako da ga obezbedim od lopova.
Meni poznate opcije:
1. Tzv. izmeštanje OBD konektora
2. Zeder zaključavanje volana
3. Alarm
4. GPS praćenje
Prva stavka mi deluje dobra, ali me je strah jer moram u ovlašćenom servisu da uradim tu operaciju i tako informacija o tom zahvatu nije sigurna jer ja ne znam ko tamo radi i sa kime se druže
Druga stavka mi i ne uliva poverenje. Nemam razlog, ali deluje mi kao lako za obivanje.
Treća stavka mi je totalno nepoznata i nisam dovoljno informisan.
Četvrta, to i nije neka zaštita ali je jedna od opcija.
E sad, od vas očekujem da me posavetujete, uverite u suprotno onom što sam napisao, ili uputite na neko peto rešenje... Šta god a da pomogne
Još uvek mi se ne žuri, ali treba da se odlučim za nešto.
Meni poznate opcije:
1. Tzv. izmeštanje OBD konektora
2. Zeder zaključavanje volana
3. Alarm
4. GPS praćenje
Prva stavka mi deluje dobra, ali me je strah jer moram u ovlašćenom servisu da uradim tu operaciju i tako informacija o tom zahvatu nije sigurna jer ja ne znam ko tamo radi i sa kime se druže
Druga stavka mi i ne uliva poverenje. Nemam razlog, ali deluje mi kao lako za obivanje.
Treća stavka mi je totalno nepoznata i nisam dovoljno informisan.
Četvrta, to i nije neka zaštita ali je jedna od opcija.
E sad, od vas očekujem da me posavetujete, uverite u suprotno onom što sam napisao, ili uputite na neko peto rešenje... Šta god a da pomogne
Još uvek mi se ne žuri, ali treba da se odlučim za nešto.