Kod mene je auto u relativno losem stanju, mator, razdrndan od predhodnog vlasnika, ta turbo rupa mi je toliki problem da po nekad me bude sramota kada nekog vozim i kada na primer trebam da skrenem u ulicu koja ima nagib 7-10 stepeni, znaci drugom je to takvo mucenje, pritiskao papicucu gasa do daske ne menja nista jer ne moze da dostigne 2000+rpm (takva ulica, pa ima ponovo skretanje), on ide kako je sto kaze Braca kako je "profilisan" ali je to takav smor da je bolje da se ubaci u prvi pa lagano ko sa instruktorom voznje, znaci ocaj, razocaran sam u dizel, Skoda Fabia benzin 1.4 je za ovaj Nissan 1.6TDI je ustvari Ferrari! ... Ide Nissan brze (na otvorenom) i trosi manje od Škode ali ove "turbo rupe" stvarno su me iznenadile, nisam se bio navikao i uopste mi ne leže, ne mogu to da prihvatim ma koje je tehnicko obasnjenje iza toga
PS: Kada sam uzeo polovan Nissan, naravno da sam morao da idem na servis i ispopravljam jedno 15-ak stvari da bi to bilo koliko-toliko u normalnom stanju. Vrteci se po majstorima sam ustvari video koliko je slozen dizel motor i koliko ima u sebi vrlo kriticne i problematicne delove i takve popravke mogu da rade samo vrhunski majsori, 1 od 1000 majstora to zna da popravi kako treba (i tom jednom je Macola sigurno pravio uredjaj za ciscenje dizni : ), mnogo delova ima dizel motor koje nema benzin a kada se tu uveze i elektronika sa senzorima, to je tako slozeno da bolje da sa majstorima nemate nikakva posla i da vam servisiraju dizel motore ...
PS: Kada sam uzeo polovan Nissan, naravno da sam morao da idem na servis i ispopravljam jedno 15-ak stvari da bi to bilo koliko-toliko u normalnom stanju. Vrteci se po majstorima sam ustvari video koliko je slozen dizel motor i koliko ima u sebi vrlo kriticne i problematicne delove i takve popravke mogu da rade samo vrhunski majsori, 1 od 1000 majstora to zna da popravi kako treba (i tom jednom je Macola sigurno pravio uredjaj za ciscenje dizni : ), mnogo delova ima dizel motor koje nema benzin a kada se tu uveze i elektronika sa senzorima, to je tako slozeno da bolje da sa majstorima nemate nikakva posla i da vam servisiraju dizel motore ...