10-15-2020, 06:14 PM
Nije problem da me kamera snimi i prepozna kad prelazim ulicu na crveno svetlo ili van pešačkog prelaza, ali jeste problem ako lupam u šerpu (šerpa iz moje kuhinje, bez razbijanja izloga po gradu ili tuče sa nekim) nezadovoljan nečim i onda sutradan budem pozvan na "informativni razgovor" gde će mi na "fin" način reći da građanska neposlušnost nije za mene iako Ustav kaže drugačije.
Što kaže Branko, kamera u rukama onih koji bi da zadrže fotelju postaje ubojitija od Nindžine malokalibarke.
Ista stvar je sa izbacivanjem keša iz upotrebe, kontrola svega, a lako neko može da naredi banci "deder ovom malom blokiraj račun, sumnjiv mi je"
Polako živimo SF filmove i još ćemo mi tražiti da nam stave bukagiju za naše dobro
Što kaže Branko, kamera u rukama onih koji bi da zadrže fotelju postaje ubojitija od Nindžine malokalibarke.
Ista stvar je sa izbacivanjem keša iz upotrebe, kontrola svega, a lako neko može da naredi banci "deder ovom malom blokiraj račun, sumnjiv mi je"
Polako živimo SF filmove i još ćemo mi tražiti da nam stave bukagiju za naše dobro
![Wink Wink](https://forum.yu3ma.net/images/smilies/wink.gif)
"Ako kaniš pobjediti, ne smiješ izgubiti" - Grunf