10-14-2020, 05:58 PM
iskreno,lično ne vidim nikakav problem oko snimanja mene bilo gde i bilo kada dok sam van nečijeg stana ili svojeg dvorišta. ne osećam se bitnim niti grešnim pa da mi smeta da bilo ko zna gde sam,kako obučen i šta radim dok god sam na javnom mestu ili površini. nikada nisam ni shvatao tu potrebu za nekom preteranom privatnosti.
svakako,svako od nas ko ima mobilni aparat u džepu već je na neki način viđen u svakom trenutku-ako to taj gore navedeni buraz hoće da zna. uz njega već verovatno ima i ton ako on to poželi-pa bolje da ima realnu sliku nego onakvu kakvu bi je neko preneo svojim rečima.
nemam želju ni nameru da ikome guram prst u oko,samo napisah svoje shvatanje stvari.
svakako,svako od nas ko ima mobilni aparat u džepu već je na neki način viđen u svakom trenutku-ako to taj gore navedeni buraz hoće da zna. uz njega već verovatno ima i ton ako on to poželi-pa bolje da ima realnu sliku nego onakvu kakvu bi je neko preneo svojim rečima.
nemam želju ni nameru da ikome guram prst u oko,samo napisah svoje shvatanje stvari.
Bože,daj svakome pameti - ni mene ne zaboravi...